Precise Biometrics slutför förvärv av NexID Biometrics
Hem HÄLSAREPOTAGE Precise Biometrics slutför förvärv av NexID Biometrics

Precise Biometrics slutför förvärv av NexID Biometrics

Publicerat av: Redaktionen

Precise Biometrics, marknadsledare inom fingeravtrycksmjukvara, har slutfört förvärvet av tillgångarna i NexID Biometrics, en specialist på biometriska lösningar för spoof mitigation och liveness detection.

Precise Biometrics har efter godkännande av amerikanska myndigheter slutfört Precise Biometrics slutför förvärv av NexID Biometrics 2förvärvet av NexID Biometrics. Precise Biometrics informerade marknaden om förvärvet genom ett pressmeddelande den 13 december 2016.

NexID Biometrics utvecklar och licensierar mjukvara för liveness detection som ytterligare ökar säkerheten vid fingeravtrycksautentisering. Förvärvet gör det möjligt för Precise Biometrics att utöka sitt mjukvaruerbjudande för fingeravtrycksigenkänning med branschledande liveness detection vilket ger konkurrensfördelar, stärker bolagets position som ledare inom fingeravtrycksmjukvara och skapar ytterligare förutsättningar för tillväxt på den snabbväxande marknaden för fingeravtrycksteknik.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>