Premiär för Hospital DMD
Hem NyheterIT-lösning Premiär för Hospital DMD

Premiär för Hospital DMD

Publicerat av: Redaktionen

dmdDen 5-7 april kommer Karlstadsföretagen Special-Elektronik AB och AMAB att för första gången demonstrera Hospital
DMD, en ny plattform speciellt anpassad för sjukhusmiljö på Vitalis-mässan 2016. Vitalis är Nordens ledande och största mötesplats inom eHälsa – utveckling av vård och omsorg genom IT.
 

– Det känns spännande att få dela med oss av Hospital DMD och visa hur plattformen kan erbjuda individuella lösningar för patienten genom att bland annat skräddarsy kommunikation och underhållning, säger Hans Myrin, Managing Director på AMAB.

Den nya plattformen Hospital DMD är utformad efter de effektiviseringsmöjligheter och behov som vården önskar. I den nya plattformen samlas service calls, tolk, meddelandehantering, informationsflöden, enkäter, instruktioner, konferenssamtal, underhållning, rehabiliteringshjälp, skärmspegling och mycket mer. Det är en smart och enkel lösning som är lätt att använda för patienten och som samtidigt avlastar personalen och bidrar till förbättrad vårdkvalitet.

– Vi ser verkligen fram emot att få visa vår nya plattform som vi tror kommer bidra till att effektivisera vården och samtidigt förbättra upplevelsen för patienten, säger Åke Larsson, VD på Special-Elektronik.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>