Premiär! Maria Sveland ny producent för RFSU:s pod-dokumentärer
Hem NYHETER Premiär! Maria Sveland ny producent för RFSU:s pod-dokumentärer

Premiär! Maria Sveland ny producent för RFSU:s pod-dokumentärer

Publicerat av: Redaktionen

Den 6 november släpper RFSU tre rykande färska pod-dokumentärer på tre olika teman:

Premiär! Maria Sveland ny producent för RFSU:s pod-dokumentärer 1

Maria Sveland, producent för RFSU Dokumentär

  1. Mensfesten-en dokumentär om det livsfarliga blodet.
  2. Vasektomi – det mytomspunna klippet. Om sterilisering bland män. Varför känner så få till denna preventivmetod, ett relativt enkelt ingrepp med många myter omkring?
  3. Det stympade könet och livet efteråt. Om könsstympning men också om intimkirurgi här i Sverige.

Producent för dokumentärerna är Maria Sveland, journalist och författare.

-Att få jobba inom RFSU och deras dokumentärer är ett fett privilegium. Sexualpolitik är ett tema som återkommit i nästan allt jag gjort och det känns fantastiskt att få producera högkvalitativa dokumentärer om livsviktiga ämnen som hotas att hamna långt ner på agendan när reaktionära krafter växer runt om i världen, säger Maria Sveland.

Poddarna släpps den 6 november. Då hittar du dom HÄR

Vill du ha någon av poddarna redan nu för FÖRHANDSLYSSNING eller vill du ha KORTARE KLIPP från dem går det bra. Vi kan också ORDNA INTERVJUER med medverkande i poddarna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>