Pulsen lanserar portal för hållbart arbetsliv
Hem NYHETER Pulsen lanserar portal för hållbart arbetsliv

Pulsen lanserar portal för hållbart arbetsliv

Publicerat av: Redaktionen

Som ett led i att skapa ett hållbart arbetsliv lanserar Pulsen en portal som ger medarbetare en tydligare, samlad bild av dennes ersättningar, möjlighet att enklare nyttja det ökade friskvårdsbidraget, ett stort utbud av förmåner samt oberoende rådgivning kring pensioner.

Pulsen lanserar portal för hållbart arbetsliv 2– Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, det är de som är nyckeln till hela vår leverans. Därför satsar vi också på att skapa ett hållbart arbetsliv. Vår ambition är att förenkla vardagen och ge bra förutsättningar för ett långt, friskt liv både på arbetsplatsen och privat, säger Eva Fröberg, HR-ansvarig för Pulsenkoncernen.

I medarbetarportalen kan Pulsenanställda logga in och få individuell information om sin lön, anställningsförmåner, försäkringar och pensionsinbetalningar.

I portalen får medarbetare även tillgång till ett stort utbud av förmåner och rabatter, från friskvård till tjänster som förenklar vardagen. Just satsningen på friskvård är en viktig del i Pulsens fokus på ett hållbart arbetsliv. Nivån på friskvårdsbidraget höjs och hanteringen av det förenklas genom den nya portalen.

– Vi vet att ett aktivt liv med regelbunden motion är en förutsättning för god fysisk och mental hälsa. Därför är det bra att vi kan hjälpa till att skapa hållbara och friska liv, både på och utanför jobbet, genom de här förbättringarna, säger Eva Fröberg.

Pulsens medarbetarportal ger också bra förutsättningar för att planera för ett aktivt liv även efter pensioneringen.

– En av de intressantaste nyheterna med portalen är LifePlan där våra medarbetare kan få oberoende rådgivning och en samlad bild kring sin pension, både den som kommer från Pulsen och från andra håll. Oavsett hur långt man har till pensioneringen behöver man planera för den för att kunna leva det liv man vill. Därför känns det bra att kunna erbjuda detta till våra medarbetare, säger Eva Fröberg.

Den nya medarbetarportalen lanserades i mitten av februari.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>