Qmatic inbjudet av Förenade Arabemiratens Ministry of Health and Prevention på Arab Health
Hem EVENEMANG Qmatic inbjudet av Förenade Arabemiratens Ministry of Health and Prevention på Arab Health

Qmatic inbjudet av Förenade Arabemiratens Ministry of Health and Prevention på Arab Health

Publicerat av: Redaktionen

Svenska Qmatic, en global ledare inom teknologilösningar och kunskaper för sömlös och personlig patientresa (Patient Journey Management), meddelar idag att man deltar på Mellanösterns och Nordafrikas största mässa inom sjukvård, Arab Health 2017 i Dubai.

Mässan samlar över 4 400 utställare från över 70 länder och väntas få 115 000 besökare. 38 länder har egna paviljonger och Qmatic har bjudits in att Qmatic inbjudet av Förenade Arabemiratens Ministry of Health and Prevention på Arab Health 2visa upp sina lösningar i Ministry of Health and Preventions utställning i Dubai International Exhibition and Convention Center.

– Qmatic levererar mjukvarubaserade system och mobila applikationer till sjukvården, som gör att patienterna får en snabbare och bättre vårdupplevelse, säger Qmatics VD Robert Ekström.

– Genom ett långsiktigt och fokuserat arbete i regionen har vi nått en position som en av de ledande aktörerna inom innovativ patienthantering. Vi är därför mycket stolta över att Förenade Arabemiratens Ministry of Health and Prevention gett oss möjligheten att visa upp våra lösningar på Arab Health 2017.

Bland de nya lösningarna märks främst roboten Pepper, en 120 centimeter hög social robot med mjukvaruappar från Qmatic som välkomnar och hjälper patienter att checka in när de anländer till sjukhus eller vårdcentraler. Tillsammans med partner visar Qmatic också avancerade system för ansiktsigenkänning samt flera olika mobila lösningar som möjliggör incheckning och kommunikation mellan patienter och vård.

– Förenade Arabemiraten är ett av de mest innovativa länderna i världen beträffande vård för sina invånare och det är roligt att Qmatics system snabbt blivit populära i regionen. Vi ser fram emot att även framgent erbjuda innovativa lösningar, säger Robert Ekström.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>