Ramavtal för nytt akutsjukhus i Västerås
Hem NYHETER Ramavtal för ett nytt akutsjukhus i Västerås

Ramavtal för ett nytt akutsjukhus i Västerås

Publicerat av: Redaktionen

Semcon har tecknat ett nytt ramavtal med Region Västmanland.

Avtalet gäller  tjänster inom medicinteknisk utrustning samt informations- och kommunikationsteknik i samband med uppförandet av ett nytt akutsjukhus i Västerås.

Ramavtal för nytt akutsjukhus i VästeråsSemcon har lång erfarenhet inom life science och har under flera år jobbat tillsammans med Region Stockholm vid nybyggnation och ombyggnation av sjukhus som Nya Karolinska Sjukhuset, Danderyds Sjukhus, Södersjukhuset och Huddinge Sjukhus.

– Att Semcon vinner det här ramavtalet visar att vi har den erfarenhet och kompetens som krävs inom life science. Vi ser verkligen fram emot att bidra med vår expertis för att stötta en modern och effektiv vård, säger Caroline Heuman, Area Manager på Semcon.

Ramavtalet, som tecknas med Semcon som enda leverantör, sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning på ytterligare två år. Uppdraget innefattar områden som medicinteknik samt informations- och kommunikationsteknik (IT/IKT) där Semcon bidrar med ett antal seniora projektledare och projektingenjörer. Allt för att stötta regionen i att säkerställa ett ändamålsenligt och funktionellt utrustat akutsjukhus.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>