RaySearch och Princess Margaret Cancer Center ingår strategiskt partnerskap för att forma framtidens cancerbehandlingar
Hem NYHETERCANCERVÅRD RaySearch och Princess Margaret Cancer Center ingår strategiskt partnerskap för att forma framtidens cancerbehandlingar

RaySearch och Princess Margaret Cancer Center ingår strategiskt partnerskap för att forma framtidens cancerbehandlingar

Publicerat av: Redaktionen

RaySearch och Princess Margaret Cancer Center, en del av University Health Network i Toronto i Kanada, har gått samman i ett strategiskt partnerskap om vidareutvecklingen av det banbrytande onkologiinformationssystemet RayCare*.

RaySearch och Princess Margaret Cancer Center ingår strategiskt partnerskap för att forma framtidens cancerbehandlingar 2RayCare är utformat för att möta både dagens och morgondagens behov runt kliniska arbetsflöden.

RayCare är utformat för att sammanföra och ena de olika onkologiska disciplinerna – medicinsk onkologi, strålningsonkologi och kirurgisk onkologi – och bana väg för precisionsmedicin. Systemet kommer att förbättra arbetsflödet mellan olika behandlingsmodaliteter och möta kraven från nya tekniker och strategier inom cancervården.

Implementeringen av RayCare vid Princess Margaret Cancer Center kommer att ske stegvis under flera år. Vid varje fas kommer kapacitet läggas till i RayCare och existerande system bytas ut. När processen är klar kommer alla aktiviteter inom onkologin att koordineras via RayCare.

Mary Gospodarowicz, medicinsk direktör vid Princess Margaret säger: ”Här på Princess Margaret Cancer Center har vi ett starkt fokus på heltäckande cancervård och en nyckelfaktor är att kunna ena de olika kliniska disciplinerna. RayCare kommer att hjälpa oss att uppnå detta. Systemet kommer även att ge oss en integrerad plattform för cancerinformatik som bygger på de betydande framsteg vi har gjort inom området. Det här är ett samarbete som kommer att forma framtiden för onkologisystem.”

Johan Löf, VD på RaySearch säger: ”Princess Margaret Cancer Center är ett av världens viktigaste cancercentra och deras erfarenhet och insikter är ovärderliga för den fortsatta utvecklingen av RayCare. Vårt samarbete har pågått i över tio år och är ett av de ben som hela RaySearch arbete för bättre cancervård vilar på. Tillsammans tar vi cancervården till nya nivåer och gör det möjligt med verkligt patientcentrerad vård.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>