Redo för nya insikter? Idag lanserar jag en hälsoapp!
Hem NYHETERE-HÄLSA Redo för nya insikter? Idag lanserar jag en hälsoapp!

Redo för nya insikter? Idag lanserar jag en hälsoapp!

Publicerat av: Redaktionen

Med tanke på att allt fler inte mår så bra i dagens samhälle är det med stor glädje som jag tillsammans med Nina Engstrand och Christoper Berghagen Taylor idag lanserar må bra och hälsoappen Your Insight.

Redo för nya insikter? Idag lanserar jag en hälsoapp! 2Det är ett nytt digitalt sätt att hitta till ökat välbefinnande samtidigt som den bygger på gammal beprövad psykosyntesprocess, som jag ju jobbat med under många år. Avsikten är att få fler att hjälpa sig själva genom att förstå sig själva, komma i kontakt med sina känslor och må bättre, när det passar dem bäst, oavsett plats eller tid på dygnet.

Du kan se Your Insight som hälsomotion för bättre själshälsa kort och gott! Det är en psykosyntesprocess som blivit översatt till en form som alla kan ta del av i dagens digitaliserade och snabba samhälle, men självfallet ersätter appen varken coaching eller terapi utan bör ses som ett värdefullt komplement när man önskar få koll på sina känslor i en viss situation och ta nästa steg.

Så här funkar Your Insight

Your Insight guidar användaren genom ett antal frågeställningar relaterat till ett visst utvalt område/situation som exempelvis relationer, arbete, hälsa eller framtid. Användaren besvarar frågorna genom att välja bilder och sätta ord på sina känslor. Därmed får användaren insikter om sina behov, önskningar och hinder för att identifiera nästa steg i en viss situation. Självhjälp och hälsomotion för bättre själshälsa helt enkelt. Jag tror att Your Insight passar speciellt bra för flitiga mobilanvändare som gillar bildspråk.

Ladda ner appen på för Android eller iPhone och berätta vad du tycker! All feedback tas emot med tacksamhet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>