Redsense tecknar distributionsavtal med den största oberoende dialysaktören i Frankrike
Hem NYHETER Redsense tecknar distributionsavtal med den största oberoende dialysaktören i Frankrike

Redsense tecknar distributionsavtal med den största oberoende dialysaktören i Frankrike

Publicerat av: Redaktionen

Redsense Medical har tecknat ett distributionsavtal med Hemotech i Frankrike, en marknad med cirka 46 000 dialyspatienter.

Redsense tecknar distributionsavtal med den största oberoende dialysaktören i Frankrike 2Distributören kommer att sälja bolagets alarmsystem, som används för att upptäcka och minimera blodläckage, tillsammans med direktkompatibla dialysmaskiner från Nikkiso vilket ger en väsentligt förbättrad patientsäkerhet.

Avtalet, som börjar gälla den 1 januari 2018, innebär att Redsense Medical erhåller en stark distributör på en av de största marknaderna i Europa. Hemotech är den största oberoende aktören på dialysmarknaden i Frankrike med nästan 30 års erfarenhet och över 90 procent av landets dialysorganisationer som kunder. Utöver Frankrike täcker bolaget även in Frankrikes utomeuropeiska områden: Franska Guyana, Franska Polynesien, Guadeloupe, Nya Kaledonien, Martinique, Mayotte och Réunion.

– Det här avtalet innebär en väsentlig förstärkning av vår europeiska marknadsnärvaro tillsammans med en väletablerad distributionspartner. Vår partner kan nu erbjuda en marknadsledande helhetslösning för hemodialys med vårt alarmsystem integrerat redan från start. Avtalet utgör dessutom ytterligare ett tydligt tecken på en ökad marknadsacceptans för vårt alarmsystem, vilket bör leda till en ökad försäljningsvolym framöver, säger Redsense Medicals vd Patrik Byhmer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>