Region Halland tecknar avtal för Freja eID
Hem NYHETER Region Halland tecknar avtal för Freja eID

Region Halland tecknar avtal för Freja eID

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att man tecknat avtal med Region Halland om användning av e-legitimationen Freja eID för regionens patienter.

Region Halland tecknar avtal för Freja eID

Avtalet är tecknat genom integrationspartnern Svensk e-Identitet.

Region Halland kommer att använda Freja eID för patienters identifiering till deras E-tjänsteplattform och till olika mobila e-hälsotjänster.

Johan Henrikson, VD Freja eID Group AB kommenterar:

”I och med avtalet med Region Halland har vi nu avtal med tretton av landets 21 regioner och Freja eID har nu tagit en position som den enkla och användarvänliga e-legitimationen för e-hälsotjänster. I takt med att coronapandemin fortsätter ser vi också ett ökat behov av digitalisering inom vården och med en innovativ plattform som Freja finns alla förutsättningar för detta.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>