REMEO väljer TeleComputing som helhetsleverantör av IT-tjänster
Hem TEKNIK REMEO väljer TeleComputing som helhetsleverantör av IT-tjänster

REMEO väljer TeleComputing som helhetsleverantör av IT-tjänster

Publicerat av: Redaktionen

Andnings- och rehabiliteringskliniken REMEO har tecknat ett treårigt avtal med TeleComputing.

Avtalet innebär ett helhetsåtagande för verksamhetens IT inklusive klienthantering, Office 365, Servicedesk samt kommunikationstjänster som Managed WAN, LAN och WiFi.REMEO väljer TeleComputing som helhetsleverantör av IT-tjänster 2

– Vi efterfrågade en kundfokuserad, säkerhetsmedveten leverantör med bred erfarenhet av vårdområdet. TeleComputing har den kompetens som krävs för att kunna utveckla effektiva och moderna IT-lösningar anpassade efter vår verksamhet samt för att kunna bli en långsiktig samarbetspartner, säger Anna Cedborg, Överläkare, M.D., Ph.D. Medicinsk chef, REMEO Stockholm.

Syftet med att lägga ut Remeos IT-drift var att införskaffa en stabil och säker infrastruktur för arbetsplats, nätverk, övervakning och larmhantering, verksamhetssystem och stödsystem med drift och lagring i Sverige. Målet är att säkerställa tillgången till den kompetens som krävs för att skapa en skalbar IT-plattform för vidare utveckling av REMEOS verksamhet.

– Vi är glada att ytterligare en kund inom hälso och sjukvård väljer TeleComputing för sin IT-drift. Att få samarbeta med REMEO och bidra till deras utveckling de närmaste åren är inspirerande och något som vi ser fram emot, säger Johan Magnusson, tf VD på TeleComputing.
REMEO Stockholm är Sveriges första klinik för avancerad andningsvård och rehabilitering i en trygg och stödjande miljö. REMEO ingår i AGA Gas AB och är en del av Linde Healthcare som driver REMEO-kliniker i sex länder runt om i världen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>