Robusta Android-handdatorn Toughbook FZ-N1 blir nu ännu bättre
Hem NYHETER Robusta Android-handdatorn Toughbook FZ-N1 blir nu ännu bättre

Robusta Android-handdatorn Toughbook FZ-N1 blir nu ännu bättre

Publicerat av: Redaktionen

Den nya uppgraderade versionen av Panasonics ruggade Android-handdator Toughbook FZ-N1 erbjuder ännu tåligare design, högre prestanda och utökad batteritid än ursprungsmodellen.

Robusta Android-handdatorn Toughbook FZ-N1 blir nu ännu bättre 2Panasonic lanserar idag en uppgraderad version av sin mest avancerade handdator -Toughbook FZ-N1 – med integrerad streckkodsläsare för mobila medarbetare. Den nya enheten har utrustats med en ännu robustare design, högre prestanda, utökad batteritid, bättre integrerad kommunikationsteknologi och en skarpare 4,7-tums skärm än sin föregångare.

Nya Toughbook FZ-N1 spinner vidare på framgångarna med ursprungsmodellen från 2016, som sedan dess har blivit en av de mest populära handdatorerna bland europeiska logistik- och postorganisationer. Denna ruggade enhet används dessutom flitigt av t ex ambulanspersonal, mobila arbetare inom byggbranschen och inte minst på flygplatserna för att skanna in biljetter mm.

Ökad användarvänlighet

Enhetens inbyggda streckkodsläsare är positionerad för att minska belastningen på användarnas handleder. Dess behändiga storlek gör dessutom att enheten kan användas med bara en hand, vilket gör hanteringen både smidigare och snabbare.

Den nya generationen FZ-N1 kommer i två olika varianter – en WiFi-version för användning i t ex lagerutrymmen och andra arbetsplatser med begränsade ytor och en 4G+WiFi-version för medarbetare på resande fot. FZ-N1 väger endast 274 gram, har tre inbyggda mikrofoner och två framåtvända högtalare, som är specialbyggda för att kunna användas problemfritt även i bullriga miljöer.

Förbättringar över hela enheten

FZ-N1 är utrustad med Qualcomms senaste okta-core-processor, 3 GB minne och 32 GB integrerat lagringsutrymme, som kan utökas med ett SDXC-kort. Enheten baseras på operativsystemet Android 8.1 Oreo, som är uppgraderingsbart till Android 9 Pie. Dessutom har batteritiden förlängts från 8 till 12 timmar, med möjlighet till batteribyte under pågående drift.

Den nya FZ-N1 är slitstarkare än föregångaren, uppfyller militärstandarden 810G och klarar av ett fall från upp till 2,1 meter. Enheten kan användas i temperaturer från -20 till +50 grader Celsius. Utöver själva enheterna finns dessutom ett brett utbud av tillbehör som t ex handledsremmar, hållare, hölster, docknings- och laddstationer, samt positionshållare för användning i fordon.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>