Hem NYHETERE-HÄLSA Samtal om digitalisering och innovation

Samtal om digitalisering och innovation

Publicerat av: Redaktionen

Coronapandemin har påskyndat utvecklingen av digitala lösningar och nya arbetssätt inom vården.

Samtal om digitalisering och innovation 2

Karin Thalén, Georg Engel, Daniel Forslund och Henrik Cederqvist i ett samtal om digitalisering och innovation.

Lyssna på Stockholms Sjukhem, Daniel Forslund och Cuviva i ett aktuellt och spännande samtal om digitalisering och innovation.

Hur driver vi utveckling utifrån patienternas behov, vad innebär nya digitala lösningar för vårdpersonalen och hur kan nya arbetssätt skapa trygghet, tillgänglighet och en mer effektivt planerad vård?

Det är några av de frågor som diskuteras i ett samtal om digitalisering och innovation i vården. I samtalet deltar sjukhusdirektör Karin Thalén och verksamhetschef Georg Engel från Stockholms Sjukhem, Daniel Forslund, ordförande för Region Stockholms Innovations- och utvecklingsutskott samt ordförande för SKR:s beredning för digitalisering, och Henrik Cederqvist, VD på Cuviva.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>