Satsningar på fler vårdplatser och förlossningsvård
Hem Hälsa Satsningar på fler vårdplatser och förlossningsvård under 2023

Satsningar på fler vårdplatser och förlossningsvård under 2023

Publicerat av: Redaktionen

I dag har den borgerliga regeringen presenterat budgeten för 2023.

Den innehåller stora satsningar på fler vårdplatser, en förstärkt förlossningsvård och ökade generella statsbidrag, vilket välkomnas av Stockholms finansregionråd i opposition Irene Svenonius (M).

Satsningar på fler vårdplatser och förlossningsvård

Irene Svenonius

– Det är bra att staten prioriterar kärnverksamhet i tider av ekonomisk oro. I Region Stockholm har vi moderater byggt upp skyddsvallar i ekonomin och satsat på fler vårdplatser såväl på sjukhus som inom avancerad sjukvård i hemmet, men det är mycket välkommet med ett extra tillskott för att inrätta ännu fler nya vårdplatser. Vi kommer nu noga följa upp att det nya vänsterstyret i regionen använder pengarna väl, säger Svenonius.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>