ScandiDos startar försäljningskontor i Asien
Hem NYHETER ScandiDos startar försäljningskontor i Asien

ScandiDos startar försäljningskontor i Asien

Publicerat av: Redaktionen

ScandiDos AB (publ), ett världsledande företag inom kvalitetssäkring av modern strålterapi genom avancerade mät- och beräkningsmetoder samt noterat på First North, låter meddela att ett försäljningskontor nu etableras i Asien.

VD Görgen Nilsson

Vi har under en längre tid haft bra försäljningsutveckling i Asien och vi ser att potentialen är stor att växa försäljningen av våra kuala-lumpurprodukter; Delta4Phantom+ och Delta4Discover, i denna världsdel. Styrelsen har därför beslutat att förstärka förutsättningarna till ännu snabbare tillväxt i regionen genom att starta ett försäljningskontor i Kuala Lumpur; Malaysia.

Med denna satsning kommer vi att få till ännu tätare samarbete med våra distributörer och tillsammans med dem vidareutveckla de asiatiska marknaderna för våra produkter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>