ScandiDos startar säljbolag i Frankrike inom kvalitetssäkring av modern strålterapi
Hem NYHETER ScandiDos startar säljbolag i Frankrike inom kvalitetssäkring av modern strålterapi

ScandiDos startar säljbolag i Frankrike inom kvalitetssäkring av modern strålterapi

Publicerat av: Redaktionen

ScandiDos AB (publ), ett världsledande företag inom kvalitetssäkring av modern strålterapi genom avancerade mät- och beräkningsmetoder samt noterat på First North, låter meddela att man nu satsar på ökad försäljning i Frankrike genom att starta ett eget säljbolag, ScandiDos SAS, i landet.

strålterapi

Görgen Nilsson, CEO ScandiDos

Frankrike är en av ScandiDos starka marknader i Europa och vi har en god installerad bas i landet. I bra samförstånd med distributören Bebig – Eckert&Ziegler, som varit ScandiDos distributör under den framgångsrika perioden, tar nu ScandiDos över befintlig och tidigare personal som därmed är väl insatta i produkt och marknad.

I Frankrike har man starka traditioner och regulatoriska krav vad gäller kvalitetssäkring i strålterapiprocessen vilket gör att vi har höga ambitioner även för Delta4Discover i Frankrike. Med starten av ScandiDos SAS i Frankrike så säkerställer vi nu och förstärker bearbetningen ytterligare av den franska marknaden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>