Scandinavian ChemoTech erhåller nytt patent på den japanska marknaden
Hem Hälsa Scandinavian ChemoTech erhåller ett nytt patent på den japanska marknaden

Scandinavian ChemoTech erhåller ett nytt patent på den japanska marknaden

Publicerat av: Redaktionen

Scandinavian ChemoTech har meddelats att patentmyndigheten i Japan godkänt Bolagets patent som rör den unika IQwave, vetIQure, proben samt de unika elektroderna som finns i dess TSE behandlings-kit.

Det godkända patentet skyddar såväl den unika proben, som läkare och veterinär håller i, som de unika elektroder (nålar) som används för att leverera den dynamiska och tumörspecifika pulsen vid behandling av patienter.

Proben har unika egenskaper som gör att man kan justera hur stort område man vill behandla.

Genom att elektroderna kan fästas i olika konfigurationer i samma prob kan Scandinavian ChemoTech skapa betydande kostnadsfördelar för sjukvården. Detta då klinikerna inte behöver köpa in flera olika tillbehör för att kunna genomföra TSE-behandlingarna inom såväl bolagets Human Care- som Animal Care-verksamhet.

Scandinavian ChemoTech erhåller nytt patent på den japanska marknadenUppfinnarna bakom detta patent är Mohan Frick, Bertil Persson och Johan Marnfeldt.

”Att Bolaget fortsatt utvecklar och når nya framgångar i patentportföljen känns riktig bra för våra framtida marknadsetableringar. Eftersom Japan är en av världens största länder för medicinteknik kan detta patent få stor betydelse för ChemoTech framgent.” – säger Mohan Frick, VD för Scandinavian ChemoTech.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>