Scandinavian ChemoTech håller den första utbildningen på Ulis Medical Centre i Ukraina
Hem NYHETERCANCERVÅRD Scandinavian ChemoTech håller nu den första utbildningen på Ulis Medical Centre i Ukraina

Scandinavian ChemoTech håller nu den första utbildningen på Ulis Medical Centre i Ukraina

Publicerat av: Redaktionen

Vi är glada att kunna meddela att läkare och sjuksköterskor vid Ulis Medical Centre (Ulis MC) i Zaporizhia, Ukraina deltog i sitt första utbildningstillfälle med IQwave 3.0 CE och TSE i går.

Trots det pågående fördömda ryska kriget mot Ukraina fortsätter läkarna och sjuksköterskorna att tjäna och behandla landets cancerpatienter.

Idag stod ChemoTech värd för en 3 timmar lång onlineutbildning för att certifiera dem i att använda den IQwave som de förvärvade för några veckor sedan.

Gårdagens utbildning genomfördes av ChemoTechs applikationsspecialist i Indien tillsammans med Dr Suhail Mufti från HCG Hospital i Bengaluru.

”Kliniken har allt för att göra en snabb och högkvalitativ undersökning, fastställa en diagnos samt ta fram och implementera en individuell behandlingsplan för varje patient.

Scandinavian ChemoTech håller den första utbildningen på Ulis Medical Centre i Ukraina

Läkarna och sjuksköterskorna på Ulis MC är stolta och glada över att vara den första kliniken i Ukraina som implementerar TSE-teknologin och börjar arbeta med IQwave 3.0 CE-enheten utvecklad av ChemoTech.” – säger Smirnov Yurii, General Manager på Ulis MC

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>