Sectra tar steget in på den afrikanska marknaden med ny distributör
Hem NYHETERIT-LÖSNING Sectra tar steget in på den afrikanska marknaden med ny distributör

Sectra tar steget in på den afrikanska marknaden med ny distributör

Publicerat av: Redaktionen

Sectra har tecknat ett distributionsavtal med Tecmed Africa, en ledande leverantör av medicinsk utrustning i Sydafrika.

Genom detta avtal kan Sectra via Tecmed Africa erbjuda den sydafrikanska marknaden medicinska IT-lösningar för en effektivare och mer patientcentrerad vård.Sectra tar steget in på den afrikanska marknaden med ny distributör 2

– Sjukvården i Afrika står inför en modernisering. Samarbetet med Tecmed Africa skapar förutsättningar för Sectra att vara en del av den förändringen. Vår erfarenhet från marknader med liknande utvecklingssprång gör att vi har goda möjligheter att hjälpa sjukhusen med de utmaningar som de står inför, säger Torbjörn Kronander, vd Sectra AB.

Samarbetet med Tecmed Africa inkluderar distribution av Sectras IT-lösningar för medicinsk bildhantering som omfattar PACS (Picture Archiving and Communication system) för bildintensiva avdelningar, arkiv för alla typer av medicinska bilder (VNA, Vendor Neutral Archive) och system som underlättar samarbete mellan sjukhus.

– Genom samarbetet med Sectra kan vi nu erbjuda våra kunder lösningar med högre systemtillgänlighet och bättre integrationsmöjligheter med omkringliggande IT-system. Det gör att våra kunder kan förbättra samarbetet genom hela den kliniska vårdkedjan, vilket bidrar till bättre patientvård, säger Peter Thome, affärsutvecklingsansvarig på Tecmed Africa.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>