Hem Nyheter Senzime etablerar sig i Tyskland och får första order på TetraGraph-system

Senzime etablerar sig i Tyskland och får första order på TetraGraph-system

Publicerat av: Redaktionen

Senzime meddelar idag etableringen av tyskt dotterbolag, rekrytering av Country Manager och första order i Tyskland på TetraGraph-system från Universitetssjukhuset Katholisches Klinikum Bochum.

Senzime etablerar sig i Tyskland och får första order på TetraGraph-system 4Senzime etablerar nu en direkt försäljningsorganisation i Tyskland genom dotterbolaget Senzime GmbH och har nyligen rekryterat en lokal Country Manager samt en Regional Clinical Manager. Den tyska organisationen kommer att vara igång från och med februari i år.

”Med den här första ordern kick-startar vi nu vår direktförsäljning i Tyskland – Europas största medicintekniska marknad med en befolkning på 81 miljoner människor och mer än 2 000 sjukhus”, säger Pia Renaudin, VD på Senzime.

Universitetssjukhuset Katholisches Klinikum Bochum ligger mitt i hjärtat av regionen Ruhr och har över 240 000 patienter årligen och mer än 1 600 bäddar. Deras utvärdering av TetraGraph har nu resulterat i denna första order med avsikt att löpande ersätta samtliga befintliga monitorer på sjukhuset. Flera studier som involverar TetraGraph förväntas komma från sjukhuset som ett resultat av inköpen.

“Monitorering av patienter som får muskelrelaxerande läkemedel är av stor betydelse för patientsäkerheten. Vi undersöker vetenskapligt tillförlitligheten hos tillgängliga kliniska metoder, och vi är övertygade om att den elektromyografiteknik som används av TetraGraph är mer tillförlitlig än acceleromyografi baserat på våra pågående studier”, säger Dr. Thomas Weber, Direktor Anästhesiologie und Intensivmedizin.

TetraGraph är ett unikt digitalt system som mäter förekomsten och djupet av neuromuskulär blockad för att läkaren ska kunna avgöra korrekt dosering av läkemedel samt bedöma när patienten är redo att andas på egen hand utan risk för komplikationer. Förutom i Tyskland har Senzime inlett försäljning av TetraGraph i Japan, Sydkorea, Australien, stora delar av Europa och i USA.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>