Hem NYHETER Senzime tar hem miljonorder på engångssensorer från Sydkorea

Senzime tar hem miljonorder på engångssensorer från Sydkorea

Publicerat av: Redaktionen

Senzime meddelar att bolaget har mottagit ytterligare en order från sin distributör i Sydkorea.

Senzime tar hem miljonorder på engångssensorer från Sydkorea 3Ordervärdet uppgår till ca 1 MSEK och avser enbart engångssensorer TetraSens. Leverans sker under innevarande månad.

Senzimes distributör i Sydkorea har därmed lagt sin fjärde större order sedan lanseringen i augusti 2019. I Sydkorea finns över 3 000 sjukhus och i landet utförs årligen omkring 700 000 operationer där narkos sker med hjälp av muskelavslappnande läkemedel.

”Vi har hittills levererat 233 TetraGraph-monitorer till Sydkorea. Den här ordern visar på ett tydligt sätt på hävstången i vår affärsmodell. Jag förväntar mig fler beställningar av såväl TetraGraph som engångssensorer från Sydkorea under innevarande år”, säger Pia Renaudin, VD för Senzime.

TetraGraph är ett unikt digitalt system som mäter förekomsten och djupet av neuromuskulär blockad för att läkaren ska kunna avgöra korrekt dosering av läkemedel samt bedöma när patienten är redo att andas på egen hand utan risk för komplikationer. Förutom i Sydkorea har Senzime inlett försäljning av TetraGraph i Japan, Australien, Europa och USA.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>