Senzime tecknar ytterligare distributionsavtal för TetraGraph i Europa
Hem NYHETER Senzime tecknar ytterligare distributionsavtal för TetraGraph i Europa

Senzime tecknar ytterligare distributionsavtal för TetraGraph i Europa

Publicerat av: Redaktionen

Senzime AB  meddelade idag att bolaget tecknat exklusiva distributionsavtal för TetraGraph i Italien, Slovenien, Ukraina, Moldavien och Georgien.

Senzime tecknar ytterligare distributionsavtal för TetraGraph i Europa 1

Lena Söderström, Senzimes VD, kommenterade:” Vi fortsätter vår expansion i Europa och tillsammans med våra distributörer lägger vi grunden för tillväxt inom neuromuskulär övervakning”

TetraGraph är ett innovativt och användarvänligt system för övervakning av patienter som genomgår narkos med muskelavslappnande läkemedel. TetraGraph är avsedd att enkelt och exakt övervaka effekterna av muskelavslappnande läkemedel och minska postoperativa komplikationer och sjukvårdskostnader. Systemet består av en bärbar, handhållen patientövervakningsenhet och engångssensorer.

MOSS S.p.A. är inriktade på att distribuera avancerade medicintekniska produkter i Italien och har stor erfarenhet av upphandlingar. Italien är ett betydande land inom hälsovårdssegmentet med cirka 2.400.000 operationer årligen, varav cirka 50% utförs med muskelavslappnande läkemedel och narkos (www.moss-info.it).

Pharmamed distribuerar medicintekniska innovationer i Slovenien från internationellt kända leverantörer. Sloveniens hälso- och sjukvårdsmarknad domineras av import med en total marknadsstorlek på cirka 420 miljoner dollar (www.pharmamed.si/en/) .

OMB LTD som täcker Ukraina, Moldavien och Georgien har varit verksam i regionen i 15 år, med visionen att bidra till förbättring av hälsovårdssystemet genom införandet av nya produkter. Varje dag utförs mer än 11 000 kirurgiska operationer i Ukraina vilket gör den till en mycket intressant marknad där importen står för 90% av försäljningen av medicinsk utrustning (www.omb.kiev.ua/).

Distributionsavtalen baseras på ett kompensationssystem avseende försäljning per enhet och ligger i linje med nuvarande branschkompensationsnivåer utan garanterad försäljning. Senzime har sedan tidigare ingått distributionsavtal för TetraGraph i mer än tio europeiska länder, såväl som i Korea, Australien och Nya Zealand samt ett licensavtal i Japan. Diskussioner pågår med distributörer för ytterligare marknader och fler avtal förväntas under 2018.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>