Senzime tecknar ytterligare distributionsavtal för TetraGraph
Hem Nyheter Senzime tecknar ytterligare distributionsavtal för TetraGraph

Senzime tecknar ytterligare distributionsavtal för TetraGraph

Publicerat av: Redaktionen

Senzime AB (publ) meddelade idag att bolaget tecknat exklusiva distributionsavtal för TetraGraph i Spanien och Portugal.

Senzime tecknar ytterligare distributionsavtal för TetraGraph 2Senzime har tecknat exklusiva distributionsavtal för kommersialisering av TetraGraph med EIKOS Care Medical, som kommer att vara exklusiv distributör i Spanien samt Geranswers Medical Solutions som kommer att vara exklusiv distributör i Portugal. Båda företagen har stor erfarenhet av försäljning inom medicinteknik i Spanien och Portugal med fokus på ny teknik.

TetraGraph kommer att vara ett viktigt bidrag till deras befintliga produktportföljer. Distributionsavtalen baseras på ett kompensationssystem avseende försäljning per enhet och ligger i linje med nuvarande branschkompensationsnivåer utan garanterad försäljning.

Lena Söderström, VD Senzime, kommenterade: ”EIKOS Care Medical och Geranswers Medical Solutions är perfekta partners med kompletterande produktportföljer och omfattande kontakter inom anestesiområdet på respektive marknad. Distributörerna har den infrastruktur och erfarenhet som krävs för att TetraGraph ska bli ledande inom dessa länder”.

TetraGraph är ett innovativt och användarvänligt system för övervakning av patienter som genomgår narkos med muskelavslappnande läkemedel. Systemet gör det möjligt att objektivt bestämma den korrekta dosen av muskelavslappnande läkemedel och hjälper läkare att avgöra när patienten är tillräckligt återhämtad för spontan andning. TetraGraph är avsedd att enkelt och exakt övervaka effekterna av muskelavslappnande läkemedel och minska postoperativa komplikationer och sjukvårdskostnader. Systemet består av en bärbar, handhållen patientövervakningsenhet och engångssensorer.

Senzime har tidigare ingått distributionsavtal för TetraGraph i Storbritannien, Irland, Schweiz, Australien och Nya Zeeland samt licensavtal i Japan. Diskussioner pågår med distributörer för ytterligare marknader och fler avtal förväntas under 2018.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>