Serviceonsdag – Audika öppnar upp för fler servicetillfällen i Norrtälje
Hem NYHETER Serviceonsdag – Audika öppnar upp för fler servicetillfällen i Norrtälje

Serviceonsdag – Audika öppnar upp för fler servicetillfällen i Norrtälje

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan du som är hörapparatsanvändare få hjälp med serviceärenden, utan att boka tid.

Serviceonsdag - Audika öppnar upp för fler servicetillfällen i Norrtälje 2Under hösten erbjuder Audikas hörselklinik i Norrtälje drop-in för service varje onsdag.

Audika har visionen att hjälpa fler att höra bättre och vill att alla personer ska nå sin fulla hörselpotential. Som ett led i detta erbjuder nu Audika serviceonsdag som gör det enklare för hörapparatsanvändare att få hjälp med olika typer av serviceärenden.

Varje onsdag, från och med onsdag 7 november till och med onsdag 19 december, erbjuds drop-in mellan kl 14-16 för enklare serviceärenden på Audikas hörselklinik i Norrtälje. Du kan bland annat få hjälp att koppla din hörapparat till din telefon, aktivera olika program i hörapparaten och få en genomgång i hur du sköter din hörapparat på bästa sätt.

– Vi vill att våra hörapparatsanvändare ska få den hjälp de behöver och serviceonsdag är ett sätt att göra det på, säger Ulla Widegren, verksamhetschef i Norrtälje.

Under serviceonsdag hjälper Audikas legitimerade audionomer i Norrtälje hjälpa dig med serviceärenden så som:

  • koppling till streamer eller telefonen
  • montering av insatser
  • slipning av insatser
  • avtryckstagning
  • aktivering av slinga eller andra program
  • enklare justeringar (svagare/starkare ljud)
  • reparationsbedömning
  • genomgång av hantering och skötsel
  • borttagning av dome

Audika i Norrtälje arbete på uppdrag av Stockholms läns landsting. Hörseltest i Stockholm är kostnadsfritt och ingen remiss krävs för att boka en tid för ett besök. Läs mer om Audikas hörselklinik i Norrtälje.

Vår vision är att hjälpa fler att höra bättre!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>