Stockholm Corporate Finance nionde Life Science-seminarium var fullsatt
Hem EVENEMANG Stockholm Corporate Finance nionde Life Science-seminarium var fullsatt

Stockholm Corporate Finance nionde Life Science-seminarium var fullsatt

Publicerat av: Redaktionen

Drygt 400 personer deltog under Stockholm Corporate Finance nionde Life Science seminarium som arrangerades den 21 och 22 mars i samarbete med Financial Hearings och Nyhetsbyrån Direkt.

Det var 16 bolag som presenterades motsvarande ett totalt marknadsvärde om cirka SEK 15 miljarder. Stockholm Corporate Finance nionde Life Science-seminarium var fullsatt 2Investerarintresset för Life Science-sektorn fortsätter att öka både bland institutioner, kapitalförvaltare och privata aktieinvesterare.

SCFs VD Peter Enström inledde med att informera om att de närvarande 16 bolagen utgör en viktig del av den svenska Life Science-industrin. Många bolag är relativt små och arbetar under svåra finansiella förhållanden men deras forskning, som på senare år blivit alltmer sofistikerad, kommer att förändra många människors hälsa och vardag. ”Forskning med stöd av riskkapital är en nödvändighet idag för att få en bred och livskraftig svensk Life Science industri för att kunna konkurrera på den internationella marknaden med målet att bli världsledande”.

Moderator under dagen var ekonomijournalist Lars Frick. De bolag som presenterade sig var:

Addlife, Bactiguard, Camurus, Dignitana US Inc, Hansa Medical, InDex Pharma, IRLAB, Karolinska Development, Medcap, Medivir, Moberg Pharma, Oasmia Pharmaceutical, Orexo, Redwood Pharma Scibase, och Wnt Reserarch. Företagens presentationer finns att ta del av på

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>