Stort intresse för Senzime på vid investerarträff för kvinnor hos Redeye
Hem Evenemang Stort intresse för Senzime på vid investerarträff för kvinnor hos Redeye

Stort intresse för Senzime på vid investerarträff för kvinnor hos Redeye

Publicerat av: Redaktionen

Syftet med kvällen var att bidra till en ökad kunskap och inspiration för att investera i tillväxtbolag.

Kvällen bjöd på spännande presentationer, givande diskussioner och mingel.pagetop_left

Leyla Ekekrantz från Redeye modererade eventet och tillsammans med Viktor Carlsson hölls presentation om Redeye. Utöver detta innehöll programmet tre bolagspresentationer och en intervju med Carolina Neurath ekonomijournalist på Svenska Dagbladet.

Om Senzime –  Senzime utvecklar patientnära system som möjliggör automatiserad och kontinuerlig mätning av livskritiska ämnen som glukos och laktat i blod och vävnader. Senzimes kompletta patientmonitoreringssystem är främst inriktade mot sjukvården och bygger på bolagets patenterade biosensorteknologi. Bolagets produkter CliniSenz Analyzer och OnZurf Probe gör det bland annat möjligt att upptäcka post-operativa komplikationer väsentligt tidigare än med konventionella metoder och kan därmed bidra till högre patientsäkerhet och lägre vårdkostnader.

 

  • Monica Wallter, VD, LIDDS

LIDDS utvecklar läkemedelsprodukter baserade på patentskyddad och kliniskt testad drug delivery-teknologi. Företagets teknologi innebär att frisättningshastigheten av det aktiva läkemedlet kan modifieras och anpassas efter kliniskt behov.

  • Peter Fredell, VD, Seamless Distribution

Seamless är ett globalt betalningsföretag som tillhandahåller förbetalda top-up system och mobila betaltjänster för mobiloperatörer, distributörer, återförsäljare och konsumenter. Företaget har två huvudsakliga produktlinjer : den egna transaktions switch ERS 360 för topp-ups till mobiloperatörer och distributörer och SEQR för mobila betalningar i butiker, nätbutiker och i appar.

  • Lena Söderström, VD, Senzime

Senzime utvecklar patientnära system som möjliggör automatiserad och kontinuerlig mätning av livskritiska ämnen som glukos och laktat i blod och vävnader. Senzimes kompletta patientmonitoreringssystem är främst inriktade mot sjukvården och bygger på bolagets patenterade biosensorteknologi. Bolagets produkter CliniSenz Analyzer och OnZurf Probe gör det bland annat möjligt att upptäcka post-operativa komplikationer väsentligt tidigare än med konventionella metoder och kan därmed bidra till högre patientsäkerhet och lägre vårdkostnader. 

LIDDS och Senzime tillhör sektorn life science och Seamless Distribution, tech. De två områdena som Redeye är specialicerade inom.

  • Carolina Neurath, författare och journalist på SvD

Carolina arbetar som ekonomijournalist på Svenska Dagbladet och har vunnit priser för hennes granskande journalistik och har skrivit böckerna Fartblinda och De svenska riskkapitalisterna – en berättelse om makt, pengar och hemligheter. 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>