Strikersoft och Acceptus sluter samarbets- och återförsäljaravtal runt implementeringen av eHälso-plattformen SwipeCare
Hem NYHETER Strikersoft och Acceptus sluter samarbets- och återförsäljaravtal runt implementeringen av eHälso-plattformen SwipeCare

Strikersoft och Acceptus sluter samarbets- och återförsäljaravtal runt implementeringen av eHälso-plattformen SwipeCare

Publicerat av: Redaktionen

Strikersoft och Acceptus har slutit ett samarbetsavtal för att kunna erbjuda en mer fullödig support för implementeringen av eHälso-plattform SwipeCare i vården.

I avtalet ingår också att Acceptus blir återförsäljare av SwipeCare på den svenska marknaden.

Strikersoft och Acceptus sluter samarbets- och återförsäljaravtal runt implementeringen av eHälso-plattformen SwipeCare 1

Cecilia Svahn, Acceptus, och Robert Berg, Strikersoft, i gemensam monter på Vitalis

Samarbetsavtalet innebär att vårdgivare som väljer SwipeCare som eHälso-verktyg nu får tillgång till Acceptus hela erfarenhetsbank och rika lista av konsulttjänster för att säkerställa att investeringen i eHälsa verkligen ger de förväntade resultaten i form av bl.a. mindre administration, högre medicinsk kvalitet och mer patientnära vård.

– När vi hjälpt våra kunder med införandet av SwipeCare i deras organisationer har vi blivit medvetna om sanningen i påståendet att en eHälso-lösning ofta står och faller med implementeringen, säger Fredrik Wångberg, CEO på Strikersoft. Vi har därför sökt efter en partner inom vårdsfären som kan hjälpa våra kunder att få ut hela effekten av digitaliseringen genom att erbjuda hela spannet från kompletta projekt och utbildning till verksamhetsutveckling och uthyrning av interimschefer, och det har vi nu funnit i Acceptus.

Återförsäljaravtalet innebär att Acceptus stärker sitt erbjudande på den svenska vårdmarknaden, samt att SwipeCare direkt blir tillgänglig som en integrerad lösning till Acceptus över 250 kunder i Sverige.

– SwipeCare passar perfekt i vårt erbjudande när vi arbetar med verksamhetsutveckling inom vården eftersom den fungerar som ett effektivt verktyg när vi hjälper våra kunder att förbättra sina arbetsflöden och processer, säger Anette Cederberg, VD på Acceptus. Vi kommer att erbjuda en paketlösning runt SwipeCare där skapande av mallar, visning/utbildning, kundsupport, förvaltning, mjukvara och hyra av hårdvara ingår.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>