Sunnybrook Health Sciences Centre i Kanada väljer nu RayStation
Hem NyheterCancervård Sunnybrook Health Sciences Centre i Kanada väljer nu RayStation

Sunnybrook Health Sciences Centre i Kanada väljer nu RayStation

Publicerat av: Redaktionen

RaySearch Laboratories AB (publ) meddelar att Sunnybrook Health Science Centre – Odette Cancer Centre i Toronto, Kanada, har lagt en order på dosplaneringssystemet RayStation.

Sunnybrook Health Sciences Centre, ett av Kanadas största sjukhus, erbjuder omfattande och högspecialicerad cancervård och behandlar årligen fler än 7 000 cancerpatienter.

Kliniken är utrustad med 13 linjäracceleratorer. Detta är den första försäljningen i Ontario sedan ett ramavtal med Ontario Health tecknades under första kvartalet 2022.

Sunnybrook Health Sciences Centre i Kanada väljer nu RayStationAvtalet inkluderar en komplett installation av RayStation, som helt och hållet kommer att ersätta sjukhusets befintliga dosplaneringssystem. Det totala ordervärdet är cirka 6,2 miljoner CAD (vilket motvarar omkring 51,1 miljoner SEK), varav minst 3,5 miljoner CAD (28,8 miljoner SEK) förväntas utgöra intäkt i kvartal tre 2022. Supporttjänster efter garantitiden, vilka kommer att uppgå till ytterligare 1,88 miljoner CAD (omkring 15,4 miljoner SEK) under de kommande åtta åren, tillkommer. Garantitiden på 36 månader är inkluderad i ordern.

Johan Löf, grundare och vd, RaySearch: “Kanada har ett av världens mest avancerade vårdprogram för cancer. RaySearch har många väletablerade relationer med kanadensiska center, både kliniska och akademiska, och vi är stolta över att även Sunnybrook har visat förtroende för oss och vår innovativa mjukvara. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med denna stora och välkända klinik för att ytterligare förbättra cancerbehandling.”

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>