Svensk innovation: Värmesjal med knytband för nacke, rygg eller mage
Hem NYHETER Svensk innovation: Värmesjal med knytband för nacke, rygg eller mage

Svensk innovation: Värmesjal med knytband för nacke, rygg eller mage

Publicerat av: Redaktionen

Värmesjalen är en smart utformad värmekudde som kan knytas på många olika sätt runt kroppen likt en sjal.

Svensk innovation: Värmesjal med knytband för nacke, rygg eller mage 2Med sin fyllning av kärnor från druvor och körsbär ligger den bekvämt mot kroppen och bevarar effektivt värmen efter uppvärmning.

Värm upp värmesjalen genom att skvätta på lite vatten och värm sedan upp den i mikrovågsugn (ca 1,5 min på 750 W) eller i en vanlig ugn (10 min 150°C). Knyt sedan sjalen runt det ömmande området, exempelvis tvärs över axlarna för att värma nacken eller runt höften för att värma ryggslut eller mage. Värmen får musklerna att slappna av och har en smärtlindrande effekt mot värk och ömmande leder.

Sjalen kan även användas för att ge en svalkande effekt för att dämpa svullnader eller huvudvärk genom att lämna den i frysen i ca en timma.

Värmesjalen mäter 210 cm på längden, 18 cm på bredden och det kärnfyllda partiet i mitten mäter 65 cm. Sjalen är tillverkad i 100% ekologisk bomull och tvättas för hand i 40°C grader. För fläckborttagning kan olivtvål eller flytande tvättmedel användas.

Läs mer om värmesjalen: https://www.smartasaker.se/sv/artiklar/varmesjal.html

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>