Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket väljer IT-förvaltning från Visma
Hem NYHETERIT-LÖSNING Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket väljer IT-förvaltning från Visma

Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket väljer IT-förvaltning från Visma

Publicerat av: Redaktionen

När Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, upphandlade applikationsförvaltning och utveckling av sitt verksamhetssystem föll valet på Visma.

– Vi ser en ökad efterfrågan bland myndigheter på effektiva IT-stöd från IT-leverantörer med kompetens och förståelse för verksamheten, säger Andreas Hjalmarsson, försäljningsdirektör på Visma Consulting.tlv

TLV har ett ärendehanteringssystem som ger verksamheten IT-stöd för handläggning av läkemedelsärenden och förbrukningsartiklar. Systemet består av tre hörnstenar: ärende- och dokumenthantering, ett produktregister med cirka 20 000 läkemedel samt ett leverantörsregister med läkemedelsföretag och dess ombud.

– Det här uppdraget är ett viktigt led i TLV:s strategiska satsning för ökad förvaltningskompetens och minskande kostnader för IT-drift och förvaltning. Uppdraget omfattar Visma Consultings kärnkompetenser: förvaltning av kritiska verksamhetssystem, dokument- och ärendehantering, läkemedelshantering och offentlig sektor. Vi är glada över att TLV har givit oss detta förtroende, säger Andreas Hjalmarsson.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>