Tillsammans håller vi cancern borta från barn
Hem BARNCANCERFONDEN Tillsammans håller vi cancern borta från våra barn

Tillsammans håller vi cancern borta från våra barn

Publicerat av: Redaktionen

Varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer.

Barn och cancer hör inte ihop och vi vill vara med och bidra till kampen mot barncancer.

Barncancerfonden skapar bättre förutsättningar

Tillsammans håller vi cancern borta från barnFör drygt 30 år sedan var cancersjukdomar hos barn nästintill obotliga. Tack vare forskning och effektivare behandlingsmetoder har utvecklingen gått framåt och idag överlever 85 procent av de som insjuknar. Barncancerfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1982 vars mål är att utrota barncancer. De bidrar till viktig forskning som kan rädda liv och ser till att drabbade familjer får rätt vård och stöd.

Vi vill vara med och bidra

Vi på World Trade Center Göteborg och City Office in WTC i Stockholm vill att alla barn som insjuknar i cancer ska överleva och kunna leva ett gott och långt liv. Genom att vara barnsupportrar 2023 stöttar vi barncancerfonden och hjälper till i kampen mot barncancer– det är något vi är stolta över.

Att inleda ett samarbete med Barncancerfonden i år igen var för oss en självklarhet. Vi har de senaste åren engagerat oss i flera viktiga organisationer som hjälper bland annat barn, som Världens barn där vi tillsammans med våra medlemmar sprang och motionerade för att samla in pengar. I vintras skapade vi även en bössa och skänkte pengar till Musikhjälpen i syfte att stötta deras viktiga arbete för barn på flykt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>