Tobii Dynavox introducerar Speech Case – gör iPad till en komplett kommunikationslösning
Hem NYHETER Tobii Dynavox introducerar Speech Case – gör iPad till en komplett kommunikationslösning

Tobii Dynavox introducerar Speech Case – gör iPad till en komplett kommunikationslösning

Publicerat av: Redaktionen

Tobii Dynavox, världsledaren inom alternativ och kompletterande kommunikation, lanserar idag Speech Case, ett smart fodral för iPad som möjliggör kommunikation för ickeverbala personer med funktionsnedsättningar.

Tobii Dynavox introducerar Speech Case – gör iPad till en komplett kommunikationslösning 2Speech Case sätter en ny standard för alternativ och kompletterande kommunikation (AKK) på Apples iOS-plattform.

I kombination med en iPad och den branschledande appen Snap + Core First skapar Speech Case en iOS-baserad surfplatta som verkligen är utformad för tal och kommunikation. Speech Case har kraftfulla inbyggda högtalare som ger användaren en tydlig röst som hörs i vardagens alla miljöer. Den är ergonomiskt och hållbart utformad, stödjer switchkontakt och kan monteras på en rullstol. Speech Case, designad för 9,7-tums iPad lanseras tillsammans med Speech Case Pro, anpassad för 12,9-tums iPad Pro.

– I och med Speech Case kan vi nu erbjuda marknadens bästa AKK-lösning för iOS, säger Fredrik Ruben, VD för Tobii Dynavox. Speech Case är ett perfekt komplement till Indi, vår Windows-baserade surfplatta för tal och kommunikation. Vår mission är att ge allt fler personer tillgång till bästa möjliga kommunikationshjälpmedel, oavsett preferenser vad gäller modell eller operativsystem och oavsett tillgång till försäkringsfinansiering.

Tobii Dynavox är en auktoriserad Apple-återförsäljare och certifierad leverantör av Apples företagslösningar i USA. Speech Case kan beställas tillsammans med en iPad och Snap + Core First på www.tobiidynavox.com i USA. Speech Case kan också köpas genom Tobii Dynavox säljrepresentanter och återförsäljare i hela världen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>