Tork tilldelas prestigefylld registrering
Hem NyheterE-hälsa Tork Vision Städning tilldelas prestigefylld registrering

Tork Vision Städning tilldelas prestigefylld registrering

Publicerat av: Redaktionen

Det uppkopplade rengöringssystemet Tork Vision Städning från hygienföretaget Tork uppmärksammas för sin förmåga att effektivisera och förbättra städrutiner.

GBAC STAR-registreringen delas ut av den världsomspännande städbranschföreningen ISSA.

Genom att lansera branschens första uppkopplade rengöringssystem 2014 blev Tork pionjärer.

Idag är hygienföretaget världsledande inom digitala städlösningar. Det nu GBAC STAR-registrerade rengöringssystemet Tork Vision Städning underlättar för städföretag genom att använda realtidsdata som uppmärksammar när och var det finns städbehov i deras anläggningar.

Vid en undersökning uppgav befintliga kunder att det uppkopplade rengöringssystemet bland annat har hjälpt dem med att:

• Säkerställa att dispensrar är påfyllda 99% av tiden
• Reducera kontroller av dispensrar med 91%, vilket årligen sparar hundratals städtimmar
• Minska antalet städtimmar med 20%
• Höja kundnöjdheten med upp till 30%

– Vi är glada över att bli uppmärksammade med en sådan prestigefylld registrering. Genom åren har våra kunder insett att datadriven städning ger många fördelar. Att använda realtidsdata har givit kunderna möjlighet att förändra hela sitt sätt att arbeta och uppnå både högre personalnöjdhet och bättre resultat genom att ge sina städare möjlighet att arbeta smartare och mer effektivt, säger Pernilla Olsson, KAM Tork Solutions.

Tork tilldelas prestigefylld registrering– Vår GBAC STAR-registrering används för att tydliggöra vilka lösningar och program som har kontrollerats av experter och uppfyller en högre nivå av renlighet och säkerhet. Tork Vision Städning visar prov på både effektiv rengöring och hygienisk säkerhet. Detta gör det möjligt för chefer att bättre utrusta och utbilda yrkesverksamma så att städningsprocesserna förbättras och effektiviseras, säger Patricia Olinger, vd på GBAC.

Uppfyller höga hygieniska krav

För att bli GBAC STAR-registrerad uppfyllde Tork Vision Städningspecifika krav. Kraven är framtagna av GBAC STAR, en avdelning inom ISSA, som utvärderar och bedömer verksamheter inom städbranschen. Tork Vision Städningvisar dels prov på vetenskapligt bevisad hygienisk säkerhet men uppmärksammas även för att minska kostnaderna, förbättra personal- och kundnöjdheten och minimera risken för utbrott av smittämnen som COVID-19.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>