Träna på gymmet, sänk dina elkostnader!
Hem Hälsa Träna på gymmet, sänk dina elkostnader!

Träna på gymmet, sänk dina elkostnader!

Publicerat av: Redaktionen

Boo Energi erbjuder som första energibolag i världen sina kunder att göra avdrag för sina förbrukade kalorier på sin elräkning.

Träna på gymmet, sänk dina elkostnader! 3Boo Energi släpper appen E2E ”Energy 2 Energy” vilket möjliggör att alla oavsett hur man motionerar kan få sina förbrukade kalorier avdragna på sin elräkning.

Boo Energi vill genom denna tjänst synliggöra energin, inte mist den energi vi alla gör av med varje dag genom våra dagliga aktiviteter. Den energi som du bränner i gymmet, under löprundan eller bara under en avkopplande promenad, får du tillbaka på din elräkning. (860 kcal = 1 kWh).

Boo Energi är det lokala, energibolaget grundat 1920 i Saltsjö-Boo, Nacka, Stockholm. Nu lanserar Boo Energi E2E ”Energy 2 Energy” ” Din energi på Din faktura ”. Alla kalorier som du förbränner under en månad får du tillbaka på din faktura. Du kan få upp till 40 kWh per månad i kompensation men då måste du kämpa på med din träning.

Fredrik Heleander, VD på Boo Energi Försäljnings AB förklarar: ”Våra kunder och partners gillar oss för vårt kundlöfte 100 % Miljömärkt el till ett Utmärkt pris, i kombination med en nära och genuint bra service. Vi är stolta över att all el vi levererar enbart är producerad av sol, vind och vatten. Nu känns det extra spännande att bli första energibolaget som även premierar hälsan för våra kunder, där de får bli sin egen hälsosamma energikälla!”

Niklas Sjöberg, affärsutvecklare och CTO förklarar: ”Vi är stolta över denna tjänst. Vi möjliggör att kunden kan göra ett aktivt val och själv påverka sina elkostnader genom träning. Om det medför att någon tränar mer på grund av denna tjänst blir vi självklart stolta över det. Vi kan med stolthet säga att vi är det hälsosammaste energibolaget i Sverige ! och verkligen mena det. Att följa sin träning och personliga kaloriförbrukning på sin elräkning är inte bara spännande, utan även hälsosamt och ekonomiskt bra för våra kunder. Du kan självklart använda olika typer av gadgets kopplade till tjänsten, såsom (fitbit, Garmin m.fl.)”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>