Upplev teknik som möjliggör ett mer självständigt liv i hemmet – Home4Life!
Hem EVENT Upplev teknik som möjliggör ett mer självständigt liv i hemmet -kallas för Home4Life!

Upplev teknik som möjliggör ett mer självständigt liv i hemmet -kallas för Home4Life!

Publicerat av: Redaktionen

Tunstall har tillsammans med vård- och omsorgsförvaltningen i Helsingborg, Pingday och Helsingborgshem skapat en interaktiv upplevelse för besökare under H22 City Expo.

Vi kallar det Home4Life.

Under livet ändras både behov och förutsättningar för att kunna bo kvar i det egna hemmet.

Med hjälp av teknik och innovation kan vi leva ett tryggare och mer självständigt liv i vårt eget hem och minska behovet av vård- och omsorgsinsatser. Det är även ett viktigt stöd för de som arbetar inom vård och omsorg, så att varma händer kan vara där de behövs som bäst!

Den 8 juni är du välkommen hem till David, Nadia och Joe för att uppleva hur det fungerar på riktigt. Tre fiktiva personer med tre olika livsöden och behov av trygghetsskapande lösningar i hemmet. Gå runt i lägenheten och bli guidad genom att lyssna på en soundwalk där personerna själva berättar om deras vardag och hur de med hjälp av de olika lösningarna kan fortsätta leva ett tryggare och mer självständigt liv.

Upplev teknik som möjliggör ett mer självständigt liv i hemmet – Home4Life!Några exempel på Tunstalls lösningar i lägenheten är digitala dörrlås som öppnas med hjälp av en app i hemvårdspersonalens telefoner samt trygghetstelefon och GPS-klocka kopplade till vår trygghetscentral med dygnet runt bemanning.

Varmt välkommen till invigningen av Home4Life!

Onsdag den 8 juni kl. 10.00-11.30 eller kl. 13.30-15.00.

Anmäl din närvaro senast 7 juni till robert.skans@helsingborg.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>