Utbetalningar till MedicPen AB från NOPII-projektet
Hem Nyheter Utbetalningar till MedicPen AB från NOPII-projektet

Utbetalningar till MedicPen AB från NOPII-projektet

Publicerat av: Redaktionen

Intäkterna till MedicPen AB under 2018 och början av 2019 för de pågående testerna i Danmark kommer att uppgå till cirka 900.000 danska kronor.

Utbetalningar till MedicPen AB från NOPII-projektet 2Intäkterna kommer att öka successivt de nästkommande åren.

Bolagets intäkter från de danska NOPII-kommunerna kommer under 2018 och början av 2019 att uppgå till cirka 900.000 danska kronor, motsvarande cirka 1,2 miljoner svenska kronor. Vi genomför just nu tester av ett helhetssystem för medicinhantering tillsammans med CareConsult A/S, Falck Danmark och en apotekskedja.

Intäkterna från kommunerna kommer successivt att öka i takt med att fler Medimi®Smart levereras.

Denna information är sådan information som MedicPen AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 februari 2018.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>