Apotea får priset Årets Tillväxtföretag av Svensk Handel
Hem NYHETER Apotea får priset Årets Tillväxtföretag av Svensk Handel

Apotea får priset Årets Tillväxtföretag av Svensk Handel

Publicerat av: Redaktionen

Svensk Handels stora pris Retail Awards i kategorin Årets Tillväxtföretag går i år till apotea.se, Sveriges enda renodlade nätapotek. 2011 fick man som första apotek Läkemedelsverkets tillstånd att bedriva apotek på nätet.

Juryns motivering till utmärkelsen löd: ”En imponerande tillväxtresa för ett företag i en bransch som först under senare år tagit klivet ut på webben. Årets Tillväxtföretag har varit tidigt ute med att skapa en modell som både pressar priserna och förenklar livet för kunderna, som drivit nya kundbeteenden och som fått något ganska alldagligt att kännas intressant”.

apotea.se utsågs till Årets Tillväxtföretag i konkurrens med Daniel Wellington och XXL Sport och Vildmark.

Jag är oerhört stolt över utmärkelsen. Vi på Apotea gör vårt bästa varje dag och blir otroligt glada över den här typen av erkännande för vårt hårda arbete, säger Pär Svärdson, VD för apotea.se.

Retail Awards arrangeras av branschorganisationen Svensk Handel och tidningen Dagens Handel. Årets pristagare tillkännagavs vid en galaföreställning med 600 deltagare i Stockholm den 16:e maj i anslutning till Svensk Handels årsstämma.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>