Apotea får priset Årets Tillväxtföretag av Svensk Handel

Svensk Handels stora pris Retail Awards i kategorin Årets Tillväxtföretag går i år till apotea.se, Sveriges enda renodlade nätapotek. 2011 fick man som första apotek Läkemedelsverkets tillstånd att bedriva apotek på nätet.

Juryns motivering till utmärkelsen löd: ”En imponerande tillväxtresa för ett företag i en bransch som först under senare år tagit klivet ut på webben. Årets Tillväxtföretag har varit tidigt ute med att skapa en modell som både pressar priserna och förenklar livet för kunderna, som drivit nya kundbeteenden och som fått något ganska alldagligt att kännas intressant”.

apotea.se utsågs till Årets Tillväxtföretag i konkurrens med Daniel Wellington och XXL Sport och Vildmark.

Jag är oerhört stolt över utmärkelsen. Vi på Apotea gör vårt bästa varje dag och blir otroligt glada över den här typen av erkännande för vårt hårda arbete, säger Pär Svärdson, VD för apotea.se.

Retail Awards arrangeras av branschorganisationen Svensk Handel och tidningen Dagens Handel. Årets pristagare tillkännagavs vid en galaföreställning med 600 deltagare i Stockholm den 16:e maj i anslutning till Svensk Handels årsstämma.

 

 

Post Comment