Välkommen till Allt för hälsan för avkoppling, inspiration och energi!
Hem LIVSSTIL Välkommen nu till Allt för hälsan för avkoppling, inspiration och energi!

Välkommen nu till Allt för hälsan för avkoppling, inspiration och energi!

Publicerat av: Redaktionen

Allt för hälsan är en mötesplats som sätter hälsa i fokus och visar de senaste nyheterna inom träning och hälsa.

Välkommen hit för att testa nytt, utmana dig själv och inspireras av kända hälsoprofiler.

Allt för hälsan pågår 11-13 november på Stockholmsmässan.

Allt för hälsan är en fullspäckad helg för alla som är intresserade av hälsa. På årets mässa är kvinnohälsa i fokus och det kommer många välkända hälsoprofiler till mässan för att inspirera. Scenprogrammet på Stora scen modereras av Sofia Ståhl, som har skapat ett seminarieprogram som behandlar hälsa ur fler perspektiv.

– Vi ser fram emot att få välkomna så många duktiga hälsoprofiler till mässan, både som inspiratörer och träningsinstruktörer. Malin Berghagen, Tareq Taylor, Johanna Hector, Asabea Britton, Monika Björn, Maria Borelius och Josefin Dahlberg är några av de medverkande, säger Kristin McKechnie projektledare för Allt för hälsan.

Allt för hälsan erbjuder en stor variation på utställare. Det kommer företag som erbjuder träningsutrustning, hälsokost, mat, olika behandlingsformer, träningskläder och hudvård med mera. Dessutom finns ett fullspäckat program med aktiviteter. Studion är aktivitetsytan där Linda Gerstenmayer modererar och här finns det många träningspass att testa under mässan. Det kommer bland annat erbjudas yoga, zumba, tabata, funktionell träning, löpteknik och en workshop i handstand med Elin Härkönen. Dessutom finns det möjlighet att testa massagekoppar och yinyoga.

För den som vill unna sig en avkopplande stund så är ett besök på Beauty bar eller Friskvårdstorget ett måste. På Beauty bar erbjuder Gildaskolan hudvårdsbehandlingar till förmånliga mässpriser och på Friskvårdstorget erbjuder Kroppsterapeuterna massage i olika former, zonterapi, andningsträning och mycket mer.

Välkommen till Allt för hälsan för avkoppling, inspiration och energi!– Allt för hälsan är den självklara platsen för alla som vill sätta sin egen hälsa i fokus. Oavsett om det innebär ett svettigt träningspass, en avkopplande behandling, att upptäcka ny mat eller inspireras av experter och profiler, så är mässan en mötesplats där du kan lägga ditt eget hälsopussel, fortsätter Kristin McKechnie.

Allt för hälsan går på Stockholmsmässan den 11-13 november samtidigt som Sthlm Food & Wine med Bak- och Chokladfestivalen.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>