Världsledande bolag inom Medtech väljer Acando som partner för verksamhetsutveckling
Hem HÄLSA Världsledande bolag inom Medtech väljer Acando som partner för verksamhetsutveckling

Världsledande bolag inom Medtech väljer Acando som partner för verksamhetsutveckling

Publicerat av: Redaktionen

Acando har fått i uppdrag att hjälpa ett bolag inom Medtech med utvecklingen av verksamheten. Med syfte att identifiera förbättringar inom företagets patientmötande och tillverkande flöde, ska Acando göra en verksamhetsgenomlysning.

Världsledande bolag inom Medtech väljer Acando som partner för verksamhetsutveckling 2Bolaget har vuxit under flera år, både genom förvärv och genom god organisk tillväxt. De vill nu ta nästa steg i realiseringen av synergier kopplat till standardisering av arbetssätt och nyttjande av strukturer för centralisering av tillverkning, som på ett ännu bättre sätt stödjer värdeskapande för patienten och ger bättre förutsättningar för patientmötet i verksamheten.

Acando ska genomföra en verksamhetsgenomlysning som innefattar företagets patientmötande och tillverkande flöden, med syfte att identifiera förbättringar. Detta ska i sin tur öka värdeskapandet för patienten och ge rätt förutsättningar för en effektiv intern leverans och kontinuerlig kompetensutveckling.

– I uppdraget får vi nytta av våra konsulters djupa kunskap inom Corporate Management och utveckling av värdeskapande flöden inom hälso- & sjukvård, säger Karl-Johan Linghede, VP på Acando.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>