VibroSense Dynamics har beviljats patent i Brasilien
Hem NYHETER VibroSense Dynamics har beviljats patent i Brasilien

VibroSense Dynamics har beviljats patent i Brasilien

Publicerat av: Redaktionen

Det brasilianska patentverket har godkänt VibroSense Dynamics patentansökan vilket ytterligare förstärker bolagets IP-skydd.

VibroSense Dynamics har beviljats patent i Brasilien 2Det godkända patentet skyddar VibroSense Dynamics teknik för att övervaka hur hårt en patient trycker sin hand eller fot på den vibrerande tappen när känseln undersöks.

Utöver patent äger VibroSense Dynamics rättigheterna till den åldersmatchade normaldatan (normalmaterial) mot vilken alla mätningar jämförs. Vidare kontrollerar bolaget flera variabler som kan påverka mätresultatet, till exempel hudtemperatur. Godkännandet av patentet jämte ägandet av normalmaterial och kontroll av variabler innebär en ytterligare förstärkning av VibroSense Dynamics IP-skydd.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>