ViktVäktarna lanserar online-möten
Hem LIVSSTIL ViktVäktarna lanserar online-möten

ViktVäktarna lanserar online-möten

Publicerat av: Redaktionen

Nu utökar ViktVäktarna sitt erbjudande med det nya medlemskapet Coach Online för att nå även dem som inte har tillgång till fysiska möteslokaler.

ViktVäktarna lanserar online-möten 2Coach Online erbjuder medlemmar att bland annat delta på digitala möten samt livechatta med en coach och ständigt vara online med andra gruppmedlemmar. Medlemskapet kommer att finnas tillgängligt från den 3 september.

Coach Online möjliggör för samtliga medlemmar att delta i möten, även de som inte har en fysisk möteslokal på sin ort. Coach Online är en kombination av de två befintliga medlemskapen ”All inclusive” och ”Online” och inkluderar digitala möten, webbtjänster och app.

Den som signar upp för Coach Online kommer att rapportera in sin startvikt via Facebook Messenger. Därefter följer ett veckotema som behandlar viktminskning, mat och motion, utmaningar, recept för veckan samt två timmar livechatt med en coach och ständigt vara online med andra gruppmedlemmar. Coachen motiverar och inspirerar att nå och behålla den önskade vikten tillsammans med stöd och tips från övriga medlemmar.

Upplägg Coach Online:

– Rapportering av startvikt via Facebook Messenger
– Ett veckotema – som kommuniceras via video två gånger i veckan
– Veckoutmaningar
– Veckans Viktiga som PDF
– Recept för veckan
– 1 x 1 timme livechat med en coach
– Tips, motivation och inspiration från andra medlemmar

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>