ViktVäktarna lanserar online-möten

Nu utökar ViktVäktarna sitt erbjudande med det nya medlemskapet Coach Online för att nå även dem som inte har tillgång till fysiska möteslokaler.

ViktVäktarna lanserar online-möten 1Coach Online erbjuder medlemmar att bland annat delta på digitala möten samt livechatta med en coach och ständigt vara online med andra gruppmedlemmar. Medlemskapet kommer att finnas tillgängligt från den 3 september.

Coach Online möjliggör för samtliga medlemmar att delta i möten, även de som inte har en fysisk möteslokal på sin ort. Coach Online är en kombination av de två befintliga medlemskapen ”All inclusive” och ”Online” och inkluderar digitala möten, webbtjänster och app.

Den som signar upp för Coach Online kommer att rapportera in sin startvikt via Facebook Messenger. Därefter följer ett veckotema som behandlar viktminskning, mat och motion, utmaningar, recept för veckan samt två timmar livechatt med en coach och ständigt vara online med andra gruppmedlemmar. Coachen motiverar och inspirerar att nå och behålla den önskade vikten tillsammans med stöd och tips från övriga medlemmar.

Upplägg Coach Online:

– Rapportering av startvikt via Facebook Messenger
– Ett veckotema – som kommuniceras via video två gånger i veckan
– Veckoutmaningar
– Veckans Viktiga som PDF
– Recept för veckan
– 1 x 1 timme livechat med en coach
– Tips, motivation och inspiration från andra medlemmar