Webbinarium: Morgondagens uppkopplade vård och omsorg
Hem EVENT Webbinarium: Morgondagens digitala vård och omsorg

Webbinarium: Morgondagens digitala vård och omsorg

Publicerat av: Redaktionen

Välkommen till ett webbinarium den 2 november kl 13.00-14.00 om framtidens digitala vård.

Digitala vård och omsorgstjänster kommer att utvecklas markant över de närmaste tio åren till nytta för individ, anhöriga och medarbetare.

Målet är att utveckla tjänster som leder till ökad trygghet och livskvalitet och som kan konsumeras oavsett var folk bor och vistas.

Webbinarium: Morgondagens uppkopplade vård och omsorgInvånare, vårdtagare och de som arbetar i vård och omsorg får allt mer kunskap, förväntningar och positiv inställning till digitala tjänster. Det skapar både möjligheter och ställer krav på att vård- och omsorgstjänster kan levereras på nya och effektiva sätt. 5G-teknik öppnar nya möjligheter för leverans av välfärdstjänster till både stad och landsbygd. Under mötet kommer vi prata om hur samhället kan se ut med eller utan 5G-teknik och vad vi kan göra för att dra fördel av den.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>