Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

I år firar eFörvaltningsdagarna 15 år 👏

november 13 - november 14

I år firar eFörvaltningsdagarna 15 år 👏

15 år har gått sedan eFörvaltningsdagarna slog upp sina dörrar för första gången!

1000-tals deltagare har kompetensutvecklats och fått nätverka med branschen tillsammans med oss genom åren.

Vi i teamet bakom mötesplatsen är oerhört stolta över allt vi åstadkommit genom åren. Men också ännu mer förväntansfulla över framtiden.

Digitaliseringsbranschen har tagit enorma kliv sen 2010 och möjligheterna är oändliga. Men hur vet man vilken riktning som är bäst? Vilka verktyg och lösningar som kommer ta den egna verksamheten smidigare och snabbare in i framtiden? Dessa frågor hjälper vi dig att hitta svaret på under eFörvaltningsdagarna 2024! Vi samlar namnkunniga föreläsare, experter, politiker och andra omtalade och i högsta grad högaktuella profiler som tillsammans arbetar för att utveckla det digitala samhället. Tillsammans med dessa tar vi fram ett gediget konferensprogram särskilt anpassat efter behoven som finns inom den offentliga digitaliseringsbranschen!

Vi ses för femtonde gången den 13 – 14 november på Nacka Strand Möten & Event!

Nationella e-hälsodagen 2018

 

 

Detaljer

Start:
november 13
Slutar:
november 14
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>