Hem PARTNERZONE

PARTNERZONE

Publicerat av: Redaktionen

VÅRA PARTNERS PÅ IT-HÄLSA.SE


Partnerlogga platform24

Platform24, ett av Europas ledande hälsoteknikbolag, utvecklar lösningar för digitalt integrerad vård till privata och offentliga vårdgivare.

Bolaget grundades i Sverige 2016 och finns idag etablerat i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Nederländerna.

Platform24:s marknadsledande och MDR-certifierade (CE-märkta) lösning Triage24 möjliggör automatisk triagering och hänvisning till rätt vårdnivå, i komplexa flöden och längs hela vårdkedjan. Platform24 ägs av Investor, Apoteket AB samt Stena Sessan och Neudi Kapital.

PARTNERZONE

Vår story

Hur håller patienter reda på sina medicinska rekommendationer och hur uppnår de varaktiga förändringar till ett friskare liv? Hur vet vårdgivaren vilka patienter som har störst behov av vård när det inte gäller akutvård? Och hur ska de egentligen veta det när allt styrs av en kalenderbokning?

Thomas Bergqwist grundade Cross Technology Solutions 2006 (ett år innan Iphonen lanserades) och redan 2009 genomfördes en omfattande diabetesstudie med LifePod.

Redan då syftade man på att stärka patientens egenvård och samtidigt ge vårdpersonalen ett beslutsstöd som prioriterar dem med störst behov först. Tiden och marknaden var inte mogen då. LifePod har utvecklats under lång tid, testats kliniskt och utvärderats i studier och är en medicinteknisk produkt med CE-märke i klassningen IIa.

Med det sagt, så är LifePod-plattformen Cross Technology Solutions kärnverksamhet, all kraft och resurser går och har gått under lång tid till utvecklingen av just LifePod – en teknisk plattform för vård i hemmet som används hos närmare 40 vårdenheter för ett tiotal olika diagnoser, som till exempel kardiovaskulära sjukdomar, njursjukdomar och uppföljning efter kirurgiska ingrepp.

PARTNERZONE”Vi äger vår produkt, vi styr helt och hållet vår roadmap själv, vi arbetar agilt och har snabba beslutsvägar. Grundprinciper för vårt arbete är öppenhet, transparens och ärlighet. Vi har bevisat att våga följa det vi tror på som till exempel användardriven utveckling, vi har också bevisat en teknisk stabilitet och att vi är en lyhörd och pålitlig samarbetspartner”, säger Thomas Bergqwist, vd och grundare.

PARTNERZONE


Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>