Hem PARTNERZONE

PARTNERZONE

Publicerat av: Redaktionen

 

 

 

PARTNERZONE

 

 

 

Ateas expertteam inom vård och omsorg består av personer som har sin bakgrund inom verksamhet från kommun, region och socialtjänst samt personer med bred kompetens och lång erfarenhet inom it-branschen.

Med Ateas hela bredd av erbjudanden inom infrastruktur och it-teknologi, levererar vi smarta digitala lösningar för ett modernt arbetssätt. De positiva effekterna av lösningar vi erbjuder frigör tid och gör jobbet roligare för vårdgivaren och bidrar till ökad självständighet och trygghet hos våra medborgare.

 

 

PARTNERZONE

 

 

Qinshift är ett globalt teknikföretag med en stark europeisk närvaro, som syftar till att lösa affärsproblem för framåtlutande företag över hela världen.

Qinshift har över 3 000 genuina tekniska experter på 28 kontor som bygger och designar mjukvara och levererar helhetslösningar för företag, visionär UX- och UI-design, pålitliga hanterade tjänster och innovativa produktutvecklingserbjudanden.

Qinshift tillhandahåller också avancerade tekniska konsulttjänster. Företaget vänder sig till en mångsidig kundkrets, inklusive stora telekom- och satellitoperatörer, finans- och bankinstitutioner, tillverknings- och fordonsföretag samt mobilitets- och hälsoorganisationer, som stödjer deras digitala transformationsresa.

Qinshift håller för närvarande på att gå samman med Avenga, en nyligen förvärvad global teknologiplattform med huvudkontor i Tyskland. Det sammanslagna företaget sysselsätter över 7 000 personer och har en årlig omsättning på över 400 miljoner euro.

För mer information, besök www.qinshift.com

Partnerlogga platform24

Platform24, ett av Europas ledande hälsoteknikbolag, utvecklar lösningar för digitalt integrerad vård till privata och offentliga vårdgivare.

Bolaget grundades i Sverige 2016 och finns idag etablerat i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Nederländerna.

Platform24:s marknadsledande och MDR-certifierade (CE-märkta) lösning Triage24 möjliggör automatisk triagering och hänvisning till rätt vårdnivå, i komplexa flöden och längs hela vårdkedjan. Platform24 ägs av Investor, Apoteket AB samt Stena Sessan och Neudi Kapital.

PARTNERZONE

Vår story

Hur håller patienter reda på sina medicinska rekommendationer och hur uppnår de varaktiga förändringar till ett friskare liv? Hur vet vårdgivaren vilka patienter som har störst behov av vård när det inte gäller akutvård? Och hur ska de egentligen veta det när allt styrs av en kalenderbokning?

Thomas Bergqwist grundade Cross Technology Solutions 2006 (ett år innan Iphonen lanserades) och redan 2009 genomfördes en omfattande diabetesstudie med LifePod.

Redan då syftade man på att stärka patientens egenvård och samtidigt ge vårdpersonalen ett beslutsstöd som prioriterar dem med störst behov först. Tiden och marknaden var inte mogen då. LifePod har utvecklats under lång tid, testats kliniskt och utvärderats i studier och är en medicinteknisk produkt med CE-märke i klassningen IIa.

Med det sagt, så är LifePod-plattformen Cross Technology Solutions kärnverksamhet, all kraft och resurser går och har gått under lång tid till utvecklingen av just LifePod – en teknisk plattform för vård i hemmet som används hos närmare 40 vårdenheter för ett tiotal olika diagnoser, som till exempel kardiovaskulära sjukdomar, njursjukdomar och uppföljning efter kirurgiska ingrepp.

PARTNERZONE”Vi äger vår produkt, vi styr helt och hållet vår roadmap själv, vi arbetar agilt och har snabba beslutsvägar. Grundprinciper för vårt arbete är öppenhet, transparens och ärlighet. Vi har bevisat att våga följa det vi tror på som till exempel användardriven utveckling, vi har också bevisat en teknisk stabilitet och att vi är en lyhörd och pålitlig samarbetspartner”, säger Thomas Bergqwist, vd och grundare.

 

 

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>