PARTNERZONE

VÅRA PARTNERS PÅ IT-HÄLSA.SE


 

PARTNERZONE

Hur allt startade

”Det tar två minuter att boka ett flyg till Thailand men jag kan inte ens boka en tid hos min vårdcentral på nätet! Det måste ju gå att lösa!” Året var 2013 när fyra svenska entreprenörer träffades för att prata om det som många funderat på en längre tid – varför ska det vara så svårt att få kontakt med vården när man blir sjuk?

Ur diskussionen såddes det frö som senare skulle bli Visiba Care, idag Nordens ledande plattform för digitala vårdmöten. Men vägen dit var inte rak. När företaget grundades 2014 fanns ingen liknande lösning på den nordiska marknaden. Få trodde att ett digitalt vårdbesök skulle kunna ersätta ett fysiskt möte. Det fanns dock ett undantag – vårdföretaget Doctagon i Finland. Doctagon hade länge sökt efter en lösning som skulle göra det möjligt för läkare att möta sina patienter digitalt och hade modet att satsa på vårt nystartade bolag. Och så började vår resa.

Idag har Visiba Care kunder på fem olika marknader. Plattformen används inom många olika vårdverksamheter, från mindre vårdmottagningar till stora vårdorganisationer. Med en vision att genom digital teknik möjliggöra för vården att förbättra människors liv, en gedigen erfarenhet av digital transformation och respekt för vårdorganisationerna kompetens och förmågor är Visiba Care en trygg partner som alltid sätter kundens framgång som främsta mål. För det är först genom våra kunders framgång som vi kan göra skillnad: Empowering healthcare. Improving Lives.

PARTNERZONE


 

PARTNERZONE