Hem
Publicerat av:
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tillsammans för ett tryggare Sverige

2023-12-05 - 2023-12-06

TILLSAMMANS FÖR ETT TRYGGARE SVERIGE

SÅ BLIR SVERIGE ETT TRYGGT LAND FÖR ALLA

Mötesplatsen och konferensen Trygg & Säker visar hur främjande och brottsförebyggande arbete kan ge positiva effekter inom alla de områden som utmanar oss idag.

Konferensprogrammet kommer i år att belysa ämnen som social- och situationell prevention, civil beredskap och försvar, IT- och informationssäkerhet, lagar och regler, risk och kris.

Tillsammans med organisationer, leverantörer och viktiga aktörer i branschen skapar vi ett forum och en mötesplats som främjar arbetet med trygg- och säkerhetsfrågor och det brottsförebyggande arbetet i Sverige.

Vi skapar opinion och gör Sverige tryggare!

Välkommen till Sveriges viktigaste möte!

Trygg & Säker 2023 är mötesplatsen som bidrar till nya idéer, nya lösningar och nya samverkansformer för att minska brottsligheten, öka tryggheten och säkerställa att de som utsätts för brott får rätt skydd, stöd och hjälp.

Trygg & Säker arrangeras den 5 – 6 december 2023 på Clarion Hotel Post i Göteborg.

Tillsammans för ett tryggare Sverige 2

Details

Start:
2023-12-05
End:
2023-12-06
Event Category:
Event Tags:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>