Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

e-Hälsa+MVTe 2024

januari 24 @ 08:00 - januari 25 @ 17:00 CET

Gratis
e-Hälsa+MVTe 2024

Den självklara mötesplatsen för e-hälsa och välfärdsteknologi

Börja 2024 med en kraftfull dos av ny inspiration och motivation på Sveriges mest framträdande mötesplats för de som driver, utvecklar och optimerar e-hälsa och välfärdsteknologi. Varmt välkommen till e-Hälsa+MVTe 2024, den ledande händelsen för e-hälsa och välfärdsteknologi i Sverige.

Denna mötesplats är fylld med energi tack vare närvaron av politiker, myndigheter, forskare, framstående experter och visionära innovatörer som tillsammans utforskar nya horisonter och nytänkande i den ständigt föränderliga och utmanande världen av hälsa och välfärd. På mässgolvet får du även möjlighet att utforska fler utställare än någonsin tidigare. Här möter du innovativa leverantörer som delar de senaste trenderna inom områden som digitalisering, ekonomi, upphandling och verksamhetsutveckling. Det är en unik chans att hålla dig uppdaterad med den senaste utvecklingen, befinna dig mitt i händelsernas centrum och ta itu med de mest komplexa utmaningarna. Tillsammans effektiviserar och fördjupar vi våra diskussioner för att skapa progressiva och innovativa lösningar som stärker och främjar ett hållbart Sverige.

Detta evenemang utgör en ovärderlig möjlighet för alla som arbetar inom e-hälsa och välfärdsteknologi, oavsett om du verkar inom privat sektor, regioner, staten eller kommunerna. Kom och låt dig inspireras, nätverka och bli en aktiv del av den kommande utvecklingen.

Tillsammans strävar vi mot en smartare, hållbarare och bättre vård.

Läs mer:
www.e-halsastockholm.se

Detaljer

Start:
januari 24 @ 08:00 CET
Slutar:
januari 25 @ 17:00 CET
Kostnad:
Gratis
Webbplats:
https://e-halsastockholm.se/

Plats

Kista Mässan
Kista , Sweden + Google Map

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>