Hem Native Annonsering

Native Annonsering

Publicerat av: Redaktionen

Native annonser är ett spännande annonsformat som för rätt typ av budskap kan vara väldigt lönsamt. Till skillnad mot vanlig displayannonser ger native dig möjligheten att i ett redaktionellt sammanhang förklara nytta med din produkt eller tjänst.

Native Annonsering

Nativeannonsering = redaktionella annonser.

Att annonsera på stora välkända sajter kan ha stora fördelar. Dels kan det hjälpa till att bygga ditt varumärke, dels kan det driva direkt försäljning. I detta sammanhang skiljer sig nativeannonser mot traditionella displayannonser. Båda har sina fördelar där nativeannonsers styrka är att du direkt i själva annonsen har större möjlighet att förklara fördelarna med dina produkter eller tjänster.

Genom att synas i ett redaktionellt sammanhang och dessutom erbjuda en redaktionell artikel i form av en annons inbjuder du läsaren till att fördjupa sig om ditt ämne.

kontakta oss för mer information

KONTAKT

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>