Samsung Galaxy Ring lanseras i Sverige
Hem LIVSSTIL Samsung Galaxy Ring lanseras i Sverige

Samsung Galaxy Ring lanseras i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

I januari, under sitt Unpacked-event i San Jose, gav Samsung en första glimt av Galaxy Ring.

I juli presenterades ringen officiellt på Unpacked-eventet i Paris, med lansering på utvalda marknader. Idag kan Samsung bekräfta att Galaxy Ring släpps i Sverige.

Samsung Galaxy Ring lanseras i SverigeGalaxy Ring kombinerar innovativ teknologi med en stilren och diskret design. Med avancerade sensorer och AI-teknik får användaren ett kraftfullt verktyg för att mäta och förstå sin dagliga aktivitet. Genom att övervaka puls, hjärtfrekvens, hudtemperatur, rörelsemönster och sömn ger ringen, via Samsung Health-appen, insikter och en djupare förståelse för det allmänna välmåendet[1].

Ringen är lätt och bekväm, med en vikt på endast 2,3–3,0 gram beroende på storlek. Den har upp till sju dagars batteritid, är vattentålig[2] och har en elegant konkav design i titanfinish. Den finns tillgänglig i tre färger: Titanium Black, Titanium Silver och Titanium Gold.

Galaxy Ring kommer att finnas tillgänglig på samsung.com/se och hos utvalda återförsäljare från den 13 november, till ett rekommenderat pris på 5 490 SEK. Storlekskitet, som hjälper användaren att hitta rätt storlek, kan beställas från den 30 oktober för 100 SEK.

[1] Samsungs spårningsfunktioner för hälsa är endast avsedda för det allmänna välbefinnandet och träningssyften. Ej avsedd för användning vid upptäckt, diagnos, behandling, övervakning eller hantering av något medicinskt tillstånd eller sjukdom. All hälsorelaterad information som nås via enheten och applikationen ska inte behandlas som medicinsk rådgivning. Användare bör söka medicinsk rådgivning av en läkare.

[2] Galaxy Ring har en vattentäthet på 100 meter enligt ISO22810-standarden. Testet utfördes i 5 procent saltvatten och 4 ppm klorvatten. Galaxy Ring är också vattentät med en IP68-klassificering baserat på laboratorietestförhållandena för nedsänkning i upp till 1,5 meter sötvatten i upp till 30 minuter. Den är inte lämplig för högtrycksvattenaktiviteter och dykning. Den kan användas för grunt vattenaktiviteter som att simma i en pool eller havet. Vattentålighet är inte ett permanent tillstånd och kan minska med tiden. Om den har utsatts för havsvatten, skölj den i färskt vatten och torka efter användning. Se bruksanvisningen för mer information, inklusive skötsel/instruktioner.

 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>