Folktandvården Skånes webbplats får ny kostym
Hem NYHETERIT-LÖSNING Folktandvården Skånes webbplats får ny kostym

Folktandvården Skånes webbplats får ny kostym

Publicerat av: Redaktionen

Ny design och förstärkt fokus på det viktigaste på Folktandvården Skånes nya webbplats.

För många patienter är webbplatsen det första steget i kontakten med Folktandvården Skåne.

Med drygt en miljon besök om året är det en av de mest betydelsefulla kommunikationskanalerna utanför behandlingsrummet.

Senaste gången webbplatsen fick en större uppdatering var 2016. Nu är det dags att presentera en ny, modern och lättnavigerad version.

Folktandvården Skånes webbplats får ny kostym– Det har hänt mycket på åtta år, säger Alexander Hellgren, digital strateg på Folktandvården Skåne. Det är viktigt att vi håller jämna steg med omvärlden och möter skåningarnas förväntningar. I den nya designen har vi lagt stort fokus på att göra det enklare för dig som använder webbplatsen.

Den nya webbplatsen lägger fokus på de vanligaste och viktigaste uppgifterna, som att hantera en bokad tid eller hitta kontaktuppgifter till en klinik. Varmt välkommen att besöka den nya webbplatsen.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>