Flowfeet Heat - Revolutionerande och värmande fotmassage
Hem LIVSSTIL Flowfeet Heat – Revolutionerande och värmande fotmassage

Flowfeet Heat – Revolutionerande och värmande fotmassage

Publicerat av: Redaktionen

Flowlife, den svenska innovativatören inom massage- och återhämtningsprodukter, stoltserar med lanseringen av Flowfeet Heat, en banbrytande fotmassör som kombinerar djupgående massage med värmande terapi för att erbjuda oöverträffad lindring och återhämtning för trötta fötter.

Med en elegant design och avancerad teknologi gör Flowfeet Heat det möjligt för användare att njuta av en lyxig och terapeutisk fotmassage hemma.

Innovativ design och avancerad teknologi

Flowfeet Heat är resultatet av mångårig feedback och utveckling med syfte att skapa nästa generations fotmassör för en njutbar och effektiv massageupplevelse. Med en unik kombination av djupgående massage och värme bidrar Flowfeet Heat till att stimulera blodcirkulation, lindra muskelspänningar och påskynda återhämtning. Flowlifes mål är att detta ska leda till att du kan planera in ett extra träningspass så du kan leva ett aktivt liv.

Flowfeet Heat - Revolutionerande och värmande fotmassage
Huvudfunktioner
  • Djupgående massage: Kraftfulla massagetummar imiterar professionella massagetekniker för effektiv behandling.
  • Infraröd värme: En behaglig värme som tränger djupt in i vävnaderna för att öka blodcirkulationen och påskynda återhämtningen.
  • Anpassningsbara inställningar: Flera massageprogram och värmenivåer som kan anpassas efter dina behov.
  • Skandinavisk design: Minimalistisk och kompakt design för att passa in i ett modernt hem.

Flowfeet Heat släpps exklusivt hos Flowlife den 28 februari 2024 samt till utvalda återförsäljare den 28 Mars 2024.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>